Nieuws

Kom aan boord van een cruiseschip en laat u inspireren door de innoverende producten van 50 topproducenten uit de bouwsector. Vraag uw VIP-uitnodiging!

Bezorg ons de plannen van uw project en onze Technische dienst stelt u snel en kosteloos een alternatief voor.

Voortaan worden onze blokken geproduceerd in lengte 62,5 cm in plaats van 60 cm. Raadpleeg de nieuwe technische fiches op deze website.

Wie bouwt volgens het monomuur-principe, trekt zijn ruwbouwmuren op met één enkel materiaal: cellenbeton. Cellenbeton van Cellumat is danig isolerend, dat isolatiematerialen overbodig zijn. Ontdek onze monomuur-referenties.

GMBS combineert hoog-isolerend cellenbeton met een geïntegreerde dragende structuur van gewapend beton. Het ontwerpen en bouwen van lage-energie en zelfs passief hoogbouw zonder koudebruggen kan nu eenvoudiger en sneller dan ooit.

De Vlaamse Confederatie Bouw en de (ver)bouwsite Livios waarschuwen voor de negatieve gevolgen van over-isolatie ten gevolge van de steeds strengere isolatie-eisen. Niets van al deze risico’s met de hoog-isolerende cellenbetonblokken van Cellumat. 

Het uitvoeren van een borstwering boven op een dakrand is vaak niet eenvoudig omwille van de dubbele uitdaging: EPB-conformiteit en voldoende stevigheid. De geboorde blokken van Cellumat helpen voor een snelle en kosten-efficiënte uitvoering.

Volg de werf van een eensgezinswoning in PASSIFBLOC+ in 25 beelden, van de eerste rij tot en met de afwerking.

Energie besparen, uitbreiden, herinrichten, … wat ook de achterliggende redenen voor uw renovatie zijn: Cellumat biedt in zijn gamma de nodige producten aan waarmee u de uitdagingen niet uit de weg hoeft te gaan.

Pagina's

Subscribe to Nieuws