Nieuws

GMBS combineert hoog-isolerend cellenbeton met een geïntegreerde dragende structuur van gewapend beton. Het ontwerpen en bouwen van lage-energie en zelfs passief hoogbouw zonder koudebruggen kan nu eenvoudiger en sneller dan ooit.

Bezorg ons de plannen van uw project en onze Technische dienst stelt u snel en kosteloos een alternatief voor.

Kom aan boord van een cruiseschip en laat u inspireren door de innoverende producten van 50 topproducenten uit de bouwsector. Vraag uw VIP-uitnodiging!

Voortaan worden onze blokken geproduceerd in lengte 62,5 cm in plaats van 60 cm. Raadpleeg de nieuwe technische fiches op deze website.

Wie bouwt volgens het monomuur-principe, trekt zijn ruwbouwmuren op met één enkel materiaal: cellenbeton. Cellenbeton van Cellumat is danig isolerend, dat isolatiematerialen overbodig zijn. Ontdek onze monomuur-referenties.

De Vlaamse Confederatie Bouw en de (ver)bouwsite Livios waarschuwen voor de negatieve gevolgen van over-isolatie ten gevolge van de steeds strengere isolatie-eisen. Niets van al deze risico’s met de hoog-isolerende cellenbetonblokken van Cellumat. 

Het uitvoeren van een borstwering boven op een dakrand is vaak niet eenvoudig omwille van de dubbele uitdaging: EPB-conformiteit en voldoende stevigheid. De geboorde blokken van Cellumat helpen voor een snelle en kosten-efficiënte uitvoering.

Volg de werf van een eensgezinswoning in PASSIFBLOC+ in 25 beelden, van de eerste rij tot en met de afwerking.

Energie besparen, uitbreiden, herinrichten, … wat ook de achterliggende redenen voor uw renovatie zijn: Cellumat biedt in zijn gamma de nodige producten aan waarmee u de uitdagingen niet uit de weg hoeft te gaan.

Pagina's

Subscribe to Nieuws