Nieuws

Wie bouwt volgens het monomuur-principe, trekt zijn ruwbouwmuren op met één enkel materiaal: cellenbeton. Cellenbeton van Cellumat is danig isolerend, dat isolatiematerialen overbodig zijn. Ontdek onze monomuur-referenties.

GMBS combineert hoog-isolerend cellenbeton met een geïntegreerde dragende structuur van gewapend beton. Het ontwerpen en bouwen van lage-energie en zelfs passief hoogbouw zonder koudebruggen kan nu eenvoudiger en sneller dan ooit.

De Vlaamse Confederatie Bouw en de (ver)bouwsite Livios waarschuwen voor de negatieve gevolgen van over-isolatie ten gevolge van de steeds strengere isolatie-eisen. Niets van al deze risico’s met de hoog-isolerende cellenbetonblokken van Cellumat. 

Het uitvoeren van een borstwering boven op een dakrand is vaak niet eenvoudig omwille van de dubbele uitdaging: EPB-conformiteit en voldoende stevigheid. De geboorde blokken van Cellumat helpen voor een snelle en kosten-efficiënte uitvoering.

Volg de werf van een eensgezinswoning in PASSIFBLOC+ in 25 beelden, van de eerste rij tot en met de afwerking.

Energie besparen, uitbreiden, herinrichten, … wat ook de achterliggende redenen voor uw renovatie zijn: Cellumat biedt in zijn gamma de nodige producten aan waarmee u de uitdagingen niet uit de weg hoeft te gaan.

Het Nederlandse bouwbedrijf Kambier gaat voortaan ook de markt op met Excellent Huis: een BEN tot passiefwoning exclusief opgetrokken in ENERGIEBLOC of PASSIFBLOC+ van Cellumat.

Met cellenbetonblokken van Cellumat bouwt u snel en eenvoudig, ook als doe-het-zelver. Win tijd en geld!

Cellenbeton van Cellumat is het performante bouwmateriaal bij uitstek op het vlak van brandveiligheid. Het is onontvlambaar en onbrandbaar en beschermt zo mensen en goederen.

Pagina's

Subscribe to Nieuws